Board Refreshment

Ik zit in een Raad en wij zoeken versterking / wij hebben een vacature. Hoe kunnen jullie helpen?

Elke Raad is uniek

Elke Raad van Advies, Raad van Commissarissen en Raad van Toezicht kent zijn eigen dynamiek en uitdagingen. De zelfevaluatie én een vacature zijn bij uitstek de momenten dat er tijd en aandacht is om hierbij stil te staan en ook het moment dat de wensen worden geformuleerd wat meer, beter of anders kan.

Werving en selectie

Zoek je versterking voor jouw Raad van Commissarissen / Toezicht, maar weet je nog niet hoe je het proces wil aanpakken? Wij maken graag tijd vrij om hierover van gedachte te wisselen en om samen te kijken naar de verschillende opties om de vacature te vervullen. Board Refreshment kan op onderdelen bijdragen of het hele proces uit handen nemen. 

Door je te verdiepen in de mogelijkheden van uitbesteden van het hele proces tot goede ondersteuning op (delen van) het proces en de search weet je je verzekert van een aanpak die past bij de Raad en organisatie. 

Wij dagen onze opdrachtgevers uit om verder te kijken dan het gebruikelijke en zo tot nieuwe inzichten en sterke kandidaten te komen. Lees hier verder over de mogelijkheden.

Kandidaten

Board Refreshment benadert en interesseert doorlopend mensen voor een toezichthoudersrol / commissariaat om zo te zorgen voor een continue stroom van nieuwe aanwas. Het Board Refreshment kent en bemiddelt naast nieuwkomers natuurlijk ook ervaren commissarissen en toezichthouders. 

Wij werken onder andere met anonieme profielen, zodat tijdens de selectie de focus blijft op het profiel en de vacature. Deze aanpak zorgt voor kwaliteit en creëert bewust ruimte voor inclusiviteit.  

Steeds meer mensen weten Board Refreshment daarom te vinden en wij informeren actief over mogelijkheden en openingen – ook als wij niet zelf de search van a tot z begeleiden. Ons missie is namelijk: 

Elke organisatie een Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht die inclusief en evenwichtig is samengesteld, waarbij cijfers en technologie hand in hand gaan met aandacht voor maatschappelijke belangen en welzijn van stakeholders.

Vacature verspreiden onder het Board Refreshment Netwerk

Board Refreshment kan de vacature uitzetten en de vacature delen met het Board Refreshment netwerk. De vacature wordt gedurende 28 dagen geplaatst op de vacature pagina van Board Refreshment en onder de aandacht gebracht op de LinkedIn pagina, het Instagram & en het Twitter account van Board Refreshment.

Wil je de werving en selectie in eigen beheer doen maar wil je wel de vacature onder de aandacht brengen bij een breed publiek? Goed plan! Zie hier waarom. 

Onboarding

Bij Board Refreshment stoppen niet bij de werving en selectie van commissarissen. Het geheim van een goede start voor elke toezichthouder/commissaris is een sterk onboardingsproces. De eerste maanden leert de nieuwe commissaris/toezichthouder continue en tegelijkertijd is vaak ook vanaf dag één een directe bijdrage nodig. Zorg dat er dan ruimte blijft voor leren, niet weten, vragen en de ontwikkeling tot een stevige plezierige gesprekspartner. 

Board Refreshment verzorgt daarom aanvullend individuele begeleiding en sparringmogelijkheden voor de net gestarte commissaris en toezichthouder. 

Kortom, Board Refreshment denkt mee met jouw Raad!

Tijd voor koffie?