Board Refreshment

Heeft Board Refreshment vacatures waar ik op kan reageren?

De werving en selectie van commissarissen en toezichthouders vraagt veelal een vertrouwelijk proces waarbij soms gekozen wordt voor een publicatie van de vacature maar soms zijn er redenen om dit niet pro-actief te willen delen. 

Board Refreshment pleit bij een vacature er eigenlijk altijd voor om de vacature zo breed mogelijk uit te zetten, zowel via de kanalen van het Board Refreshment netwerk als via de kanalen van de organisatie en raad zelf. Dit draagt bij aan de transparantie van het proces en zorgt ook altijd voor verassende kandidaten. Deze vacatures vind je op de vacature pagina van Board Refreshment. 

Aansluiten bij het Board Refreshment netwerk

Zie je geen directe vacature die bij jou aansluit maar ben je geïnteresseerd in het commissariaat en wil je bij ons in beeld komen? Vul dan je gegevens in bij https://www.boardrefreshment.nl/unusual-suspects/ en stuur je cv. 

Zelf een vacature voor een toezichthoudende functie delen?

Heb je een vacature voor een Raad van Advies / Commissarissen / Toezicht en wil je die onder de aandacht brengen bij een andere doelgroep dan je eigen netwerk? Wij kunnen de vacature delen op onze website en social media netwerk. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Meer weten over hoe je toezichthouder resp. lid van een Raad van Commissarissen wordt? Klik hier.