Board Refreshment

onBOARD

Begeleiding & Onboarding

Wanneer de situatie of jij zelf daar om vraagt biedt Board Refreshment begeleiding.

De complexe dynamiek en besluitvormingsprocessen tussen bestuurders, aandeelhouders, commissarissen en toezichthouders is niet voor niets een veel besproken onderwerpen.

Board Dynamics

Soms heb je, ook als ervaren commissaris, behoefte om de Board Dynamics te bespreken en toetsen om constructief en effectief jouw bijdrage te kunnen leveren en om met jouw expertise bij te dragen aan de taken en verantwoordelijkheden van de raad.

Leren van internationale topcommissarissen

Ook als toezichthouder moet je op iemand kunnen leunen. Het kan plezierig en soms zelfs noodzakelijk zijn om te sparren met een (ervarings)deskundige. Onze partners hebben al meerdere commissarissen in moeilijke situaties ter zijde gestaan. Board Refreshment verzorgt graag de introductie voor je en denkt mee met welke topcommissaris jij kunt sparren.

Onboarding

Board Refreshment verzorgt individuele begeleiding en sparringmogelijkheden voor commissarissen die zich willen ontwikkelen en ook voor net gestarte commissarissen.

Het geheim van een goede start voor elke toezichthouder / commissaris in een nieuwe rol zit namelijk, behalve in een goede match, in een sterk onboarding proces. Daar ligt een belangrijke taak voor de raad en de organisatie. Maar je hebt zelf de sleutel in handen en Board Refreshment helpt je daar graag bij.

Hoe werkt het?

Voor onervaren of nieuwe commissarissen en toezichthouders hebben we een Board Refreshment onboarding traject. Een jaartraject dat parallel loopt aan de start van een nieuw commissariaat.

Met ervaringsdeskundigen

Onboarding begeleiding is een op maat afgestemd traject waarbij centraal staat begeleiding door een (internationaal) topcommissaris die voor jou relevante ervaringen mee brengt. Denk aan een ervaren toezichthouder die de valkuilen en kansen van een Raad van Toezicht kan delen van een not for profit organisatie die onder een (politiek) vergrootglas ligt. Of juist een ervaren commissaris die veel ervaring heeft met M&A trajecten. En er is altijd aandacht voor board dynamics.

Een goede start

Het eerste jaar als commissaris / toezichthouder is het moment om te leren maar ook voor jouw ontwikkeling tot een stevige plezierige gesprekspartner.

Kosten:  va. 4.500,- excl. BTW
Interesse? Vul het onderstaande contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel 085 1307 593.