Board Refreshment

Commissaris worden

Heb je interesse in het vak van toezichthouder / commissaris? Wil jij ook commissaris (toezichthouder) worden? Ben je gevraagd om commissaris te worden en wil je je gesprek voorbereiden?  Of ben je juist nog niet gevraagd? 

Wil je weten hoe je in aanmerking kunt komen voor een extra commissariaat of toezichthoudende rol of misschien zelfs je eerste commissariaat, resp. toezichthoudende rol? 

Board Refreshment kan je helpen om jouw profiel scherp te maken, met jou in kader te brengen welke rollen passen, met jou bespreken hoe je zorgt dat je in beeld komt voor een vacature en je voorbereiden op kansen. Ook de keuze voor of en welke opleiding bespreken we graag met je.  

Kortom Board Refreshment helpt je om gestructureerd na te denken over wat jouw meerwaarde is en hoe jij in beeld komt. Een échte commissaris worden doe je dan ook bij Board Refreshment!

Commissaris begeleiding

Toezicht houden is een vak en als je commissaris wilt worden, dat vraagt dit dan ook dus ook om een professionele aanpak. Als je als individueel lid van een Raad behoefte hebt aan begeleiding of gesprek met een ervaringsdeskundige,  dan kan Board Refreshment je daar bij helpen.

Er zijn goede opleidingen, maar soms past een 1-op-1-traject beter. Wat te denken van het willen leren van voorzitters technieken en leren van een ervaren voorzitter als je voor het eerst voorzitter bent geworden, of als de dynamiek in de Raad of organisatie een kant op gaat waar jij je niet senang bij voelt. Maar ook als je als bestuursvoorzitter meer begrip en inzicht wilt hebben in het functioneren van een Raad. 

Kortom: in de situatie dat jij jouw uitdagingen wilt delen met een ervaringsdeskundige, kan Board Refreshment zorgen voor individuele begeleiding, afgestemd op jouw vraag, door een ervaren commissarissen in de publieke of private domein, ervaren bij beursgenoteerde bedrijven, met crisis ervaring, et cetera. Commissaris worden? Dit doe je bij Board Refreshment. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!