Board Refreshment

Commissaris vinden

Op zoek naar een kandidaat voor de Raad van Commissarissen, Raad van Toezicht of Raad van Advies? Board Refreshment is gespecialiseerd in het vinden van nieuwe leden voor de Raad. Wij zoeken, bemiddelen en begeleiden gerenommeerde ervaringsdeskundigen en verrassende ter zake kundige nieuwkomers die de Raad versterken. Altijd met als doel aansluiting bij de uitdagingen van de onderneming en de ontwikkelingen van de omgeving met aandacht voor een evenwichtige samenstelling van de Raad.

Commissaris vinden: vissen uit een grote vijver

>Board Refreshment heeft toegang tot het netwerk van de ‘old boys’ en combineert dit bij uitstek met de ‘new boys & girls’. Wij brengen de ervaringsdeskundigen in beeld en kijken ook naar de unusual suspects.

In de collectieve verantwoordelijkheid en collegiale verantwoordelijkheid is het immers cruciaal om te kijken naar een goede gelaagdheid, resp. opbouw van de Raad.

  • Wil je de seach graag uitbesteden? 
  • Reageren niet de gewenste profielen op de advertentie? 
  • Komen uit het netwerk niet de goed op het profiel aansluitende kandidaten naar voren? 

Board Refreshment staat bekend om het aanleveren van sterke kandidaten en wordt regelmatig benaderd om het zoekproces te ondersteunen. Of het nu gaat om het volledige proces uitbesteden, het objectiveren van de search of alleen het uitbreiden van de kandidatenlijst. Wij helpen jou de vacature Raad van Commissarissen op te vullen met topbestuurders.

Versterking en of refreshment?

Als je per direct behoefte heeft aan nieuwe inzichten en/of specifieke kennis in de vorm van een commissaris, is het doorgaans mogelijk om het aantal leden van de RvC, eventueel tijdelijk, uit te breiden. 

Of is er behoefte om de Raad van Commissarissen te versterken met ondernemende, jonge professionals? Board Refreshment zal je kandidaten met de kwaliteit, kennis, inspiratie en energie aandragen die je verwacht van de commissaris van de toekomst. 

Board Refreshment helpt een commissaris te vinden die beschikt over ‘21e eeuwse vaardigheden’. Onder deze vaardigheden vallen het in kunnen spelen op trends, op de toekomst en de snel veranderende samenleving. Daarnaast hebben de jonge professionals bij Board Refreshment een nieuwsgierige houding en intrinsieke motivatie om zich te buigen over de vragen van morgen. Zij hebben zich op hun eigen vakgebied bewezen en onderscheiden zich van de rest. Een goede nieuwe commissaris vinden doet de Raad van Commissarissen via Board Refreshment.