Board Refreshment

Executive Search

Executive search gespecialiseerd in toezichthoudende functies

Board Refreshment is een executive search bureau volledig gefocust op de werving en selectie van commissarissen en toezichthouders. Board Refreshment werft en bemiddelt ervaren én nieuwe toezichthouders om te komen tot een brede, stevige en ter zake kundige Raad van Commissarissen / Raad van Toezicht.

Wij dagen onze opdrachtgevers uit om verder te kijken dan het gebruikelijke en zo tot nieuwe inzichten te komen. Dat begint door eerst gezamenlijk stil te staan bij het opgestelde resp. op te stellen profiel. Immers niet het rooster van aftreden maar de continue uitdaging van de noodzakelijke kennis, competenties en ervaring zijn leidend.

In de loop der jaren – mede door onze ambitie om bij te dragen aan de verdere professionalisering van het commissariaat en door het bevorderen van een continue actuele instroom van toezichthouders– hebben we een sterk netwerk van commissarissen en toezichthouders opgebouwd. Wij breiden ons netwerk doorlopend uit met ervaren bestuurders en jonge ondernemende professionals met een bijzonder staat van dienst. Wij laten je graag kennismaken met stevige, betrouwbare ervaringsdeskundingen én met de nieuwe ‘unusual suspects’.

Bij selectie van kandidaten anticiperen wij op de actuele eisen van toezicht. Daarnaast ondersteunen wij natuurlijk de organisatie en kandidaat bij een toetsing en bieden individuele en collectieve begeleidingstrajecten.

Graag verrassen we je met goede kandidaten die actuele kennis toevoegen. Immers, als de ontwikkelingen in de markt veranderen en/of de uitdagingen van de organisatie wijzigen, dan is het toch logisch dat je kijkt of de samenstelling van de Raad van Commissarissen / Toezichthouders ook voldoende aansluit.

Interesse? Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel: 085 1307 593


Enkele profielen van actuele kandidaten:

Vernieuwer in o.a. vastgoed & tech door waarde toe te voegen, inzet technologie, nieuwe concepten & andere vragen. Uitgaand van nut, noodzaak & consumer satisfaction i.p.v. hardware. Staat u met de rug tegen de muur, deze deelnemer breekt de muur af en biedt een goed alternatief. Opdrachten in NL en internationaal.

Internationaal opererend futuroloog met verstand van creativiteit en innovatie. Haar ambitie is niet zo zeer om mensen te inspireren over de mogelijkheden die de toekomst brengt maar meer om inzichten te bieden over wat de onderliggende behoeftes zijn evenals de verschuiving in waarden en normen die zo tot verandering aanzetten. Deze inzichten leiden tot ontwikkeling vergroten van het adaptief vermogen en tot nieuwe producten en diensten.

Veerkrachtige social media ondernemer met als expertise klantcontact & sales. Heeft hart op de tong. In 2016 zorgde een van grootste techbedrijven voor een rollercoaster maar in 2018 helpt zijn onderneming de NLse grote spelers gebruik te maken van de beschikbare klantcontacttechnologieën en groeit zijn onderneming met indrukwekkende getallen. Effectief 1 dag student geweest maar wel degelijk een mening over onderwijs.

Senior manager in sociale innovatie & de toekomst van de zorg. Adviseur van ministeries, zorginstellingen, ziekenhuizen en bedrijfsleven. Veel gevraagd spreker op congressen rond technologische en sociale innovatie. Stuurt adviesprojecten in de publieke en private sector aan. Begeleidt daarnaast verschillende innovatieve proeftuinen, onder andere in het kader van preventie.

Eigenaar van een ‘Digital Agency’ waar strategieën voor relaties worden bedacht en uitgevoerd. Verbinder van freelancers en vaste medewerkers dmv een hybride structuur om zo experts te kunnen boeien en binden in een samenleving waar flexibiliteit en vrijheid steeds meer de norm bepalen. De klanten komen zowel uit Nederland als daarbuiten, o.a. uit Dubaï, India, VS en de Cariben.

Bescheiden & verdienstelijk leadgenerator via meerdere eigen labels en voor derden (40+ verschillende branches). Zorgt voor vindbaarheid websites & producten via online marketing. Is zich nu aan het toeleggen op conversie optimalisatie, o.a. in de energie vergelijkingsmarkt.

Interessant? Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel: 085 1307 593