Board Refreshment

Profielen deelnemers

Ter inspiratie en als voorbeeld enkele actuele profielen van Board Refreshment deelnemers:

Vernieuwer in o.a. vastgoed & tech door waarde toe te voegen, inzet technologie, nieuwe concepten & andere vragen. Uitgaand van nut, noodzaak & consumer satisfaction i.p.v. hardware. Staat u met de rug tegen de muur, deze deelnemer breekt de muur af en biedt een goed alternatief. Opdrachten in NL en internationaal.

Internationaal opererend futuroloog met verstand van creativiteit en innovatie. Haar ambitie is niet zo zeer om mensen te inspireren over de mogelijkheden die de toekomst brengt maar meer om inzichten te bieden over wat de onderliggende behoeftes zijn evenals de verschuiving in waarden en normen die zo tot verandering aanzetten. Deze inzichten leiden tot ontwikkeling vergroten van het adaptief vermogen en tot nieuwe producten en diensten.

Veerkrachtige social media ondernemer met als expertise klantcontact & sales. Heeft hart op de tong. In 2016 zorgde een van grootste techbedrijven voor een rollercoaster maar in 2018 helpt zijn onderneming de NLse grote spelers gebruik te maken van de beschikbare klantcontacttechnologieën en groeit zijn onderneming met indrukwekkende getallen. Effectief 1 dag student geweest maar wel degelijk een mening over onderwijs.

Senior manager in sociale innovatie & de toekomst van de zorg. Adviseur van ministeries, zorginstellingen, ziekenhuizen en bedrijfsleven. Veel gevraagd spreker op congressen rond technologische en sociale innovatie. Stuurt adviesprojecten in de publieke en private sector aan. Begeleidt daarnaast verschillende innovatieve proeftuinen, onder andere in het kader van preventie.

Eigenaar van een ‘Digital Agency’ waar strategieën voor relaties worden bedacht en uitgevoerd. Verbinder van freelancers en vaste medewerkers dmv een hybride structuur om zo experts te kunnen boeien en binden in een samenleving waar flexibiliteit en vrijheid steeds meer de norm bepalen. De klanten komen zowel uit Nederland als daarbuiten, o.a. uit Dubaï, India, VS en de Cariben.

Bescheiden & verdienstelijk leadgenerator via meerdere eigen labels en voor derden (40+ verschillende branches). Zorgt voor vindbaarheid websites & producten via online marketing. Is zich nu aan het toeleggen op conversie optimalisatie, o.a. in de energie vergelijkingsmarkt.