Board Refreshment

39 jaar of jonger en commissaris worden

Ben je 39 jaar of jonger en geïnteresseerd in het commissariaat? Board Refreshment juicht toe dat meer ‘jonge’ mensen de verantwoordelijkheid van commissarissen en toezichthouders verkennen. Daarom bieden we een persoonlijke sessie tegen gereduceerd tarief waarin aan de hand van jouw cv de mogelijkheden in kaart worden gebracht en verkent.

Wil je:

  • Uitgedaagd worden op je kennis en geschiktheid voor de rol van commissaris?
  • Inzicht in hoe je jouw presentatie & cv afstemt op de rol die je ambieert?
  • Suggesties hoe je in beeld kunt komen voor de rol van commissaris?
  • Geattendeerd worden waar je op moet letten alvorens je ‘ja’ zegt tegen een commissariaat?

In een persoonlijk gesprek met een van onze non-executive search partners worden de bovenstaande vragen ingevuld en kun je jouw toezichthoudende carrièrekansen tegen het licht houden.

Gedurende het gesprek bespreken we aan de hand van je kennis en (werk)ervaring de aansluiting bij het vak en /of waar nog ontwikkeling mogelijk is; we bespreken of en waarom een toezichthoudende rol bij jou als persoon past; waar jouw toegevoegde waarde ligt en waar voor jou kansen liggen. Na afloop ontvang je van ons relevant materiaal om je verder voor te bereiden.

Hoe werkt het?

Voorbereiding:       Voorafgaand aan afspraak ontvangen wij graag een actuele cv / bio
Locatie:                    Kantoor in Rotterdam of evt. in afstemming een andere locatie
Gesprekspartner:   Een van de non-executive search partners
Kosten:                     95,- excl. BTW

Per week hebben we ruimte voor twee persoonlijke gesprekken. Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.