Board Refreshment

Raad van Toezicht vacature

Board Refreshment is de partij die de Raad van Toezicht vacature kan invullen of  een lopende procedure een extra boost geven als de kandidaat met het gewenste profiel nog niet uit zichzelf reageert op de openstaande vacature.

Board Refreshment neemt gedurende het hele proces alle zorgen uit handen, van het opstellen van het profiel, tot ondersteuning bij de uiteindelijke selectie van de kandidaat en de onboarding.

Board Refreshment kijkt naar een evenwichtige samenstelling met balans en ruimte voor ervaring en nieuwkomers. Wij kennen en koppelen de ervaringsdeskundigen en tegelijkertijd presenteren we graag unusual suspects.

De combinatie van ervaren topbestuurders en jonge, ter zake kundige professionals brengt nieuwe energie en inzichten met zich mee. Heb je nog een vacature voor de Raad van Commissarissen? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat wij voor jouw Raad van Toezicht kunnen betekenen.

Vacature Lid Raad van Toezicht

Een vacature lid Raad van Toezicht open staan? Board Refreshment helpt bij het invullen van de vacature voor een nieuw lid van de Raad van Toezicht. Door ons te laten helpen bij het invullen van de toezichthouder vacature, kies je voor andere aanpak dan de aanpak die doorgaans wordt gebruikt. Board Refreshment zet zich in voor een goede gelaagdheid in de Raad en neemt in de procedure jonge, ondernemende professionals met relevante expertise mee in de selectie. Naast de non-executive search en begeleiding is Board Refreshment jaarlijks bezig met het klaarstomen van jonge en ondernemende professionals om een Raad van Toezicht vacature in te vullen. De door ons geselecteerde professionals beschikken allen over de zogeheten ‘21e eeuwse vaardigheden’. Dit zijn de kennis en vaardigheden om in te kunnen spelen op de trends, de toekomst en de continue veranderende samenleving. De deelnemers hebben zich op hun eigen vakgebied (internationaal) bewezen en onderscheiden.

Laat Board Refreshment de selectie voor de Raad van Toezicht doen en weet je verzekerd van gesprekken met relevante verrassende kandidaten waaronder ervaren topbestuurders en nieuwe toezichthouders.

Vacature RvT (toezichthouder)

De vacatures voor een lid van de Raad van Toezicht zijn lastig in te vullen. Niet in het minst omdat er vaak meerdere stakeholders betrokken zijn en er veel in dezelfde vijver wordt gevist. Board Refreshment helpt met dit vissen, maar wij kijken ook in andere vijvers. Om een vacature Raad van Toezicht in te vullen is het belangrijk om verder te kijken dan alleen de gebruikelijke kandidaten. Hier komt Board Refreshment om de hoek. Door onze ervaring met de non-executive search en begeleiding van zeer diverse en kundige professionals kun je rekenen op een waardevolle toevoeging aan uw Raad van Toezicht en invulling van de openstaande vacature. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op, bespreek de mogelijkheden en maak gebruik van ons netwerk binnen de Raad van Toezicht!