Board Refreshment

Vacature? Wij doen graag een suggestie!

Gezocht: 3 RvC / RvT die behoefte hebben aan goede stevige (nieuwe) leden want wij doen graag een suggestie!

Wij introduceren een nieuwe vorm van non-executive search. Om te zorgen dat we organisaties kunnen helpen bij het bereiken van goede stevige (nieuwe) leden van de Raad hebben we een nieuwe vorm van non-executive search neergezet: Non-executive suggesties. We brengen graag kandidaten bij jullie onder de aandacht. Kandidaten die willen blijven groeien en die met hun actuele kennis, achtergrond, vaardigheden en netwerk een belangrijke bijdrage kunnen leveren. Kandidaten die naast inhoudelijke relevante kennis zorgen voor aansluiting met stakeholders. En dat doen we graag aan de hand van enkele suggesties!

Om een stroomversnelling te brengen in deze nieuwe vorm van non-executive search zijn we opzoek naar drie Raden van Commissarissen / Toezicht die een opening hebben en behoefte hebben aan suggesties.

 

Hoe werkt het?

Aanlevering van het profiel

Ter voorbereiding ontvangen wij het opgestelde profiel, de vacature en de overige informatie ten behoeve van de search.

 

Intakegesprek

Om een compleet beeld te krijgen van de Raad en de vrijkomende positie, vinden wij het belangrijk om een goed gesprek te hebben met een afvaardiging van de Raad of de remuneratie/ benoemingscommissie over het opgestelde profiel.

 

Board Refreshment levert 3 suggesties aan

Board Refreshment gaat actief opzoek naar drie potentiële kandidaten passend binnen het opgestelde profiel. Binnen 15 werkdagen ontvangt de Raad de suggesties.

 

Bespreking suggesties

We nemen gezamenlijk de drie potentiële kandidaten voor de vacature door. We lichten onze ervaringen met en kennis over de potentiële kandidaten toe en beantwoorden alle vragen. De Raad is vrij om dan te kiezen of er een gesprek volgt met deze kandidaten.

 

Een succes?

Wanneer een voorgestelde kandidaat gekozen wordt voor de functie, dan bepalen jullie onze success fee!

 

Ken jij of maak je onderdeel uit van een Raad van commissarissen / Raad van toezicht die een nieuw lid zoekt? Mogen we jullie van een suggestie voorzien? Stuur een mail naar info@boardrefreshment.nl met het onderwerp: non-executive suggesties.

 

Meer weten over wat Board  Refreshment kan betekenen voor jouw werving en selectie van commissarissen of toezichthouders? Lees hier verder!