Board Refreshment

Society College neemt Board Refreshment over!

Society College neemt Board Refreshment over en bouwt verder aan brede maatschappelijke impact.

Missie: maatschappelijk bewustzijn vergroten in boardrooms

Rotterdam/Amsterdam, 1 september 2023:

Maatschappelijk vormingsinstituut Society College neemt het succesvol headhunterskantoor Board Refreshment over om gezamenlijk de arbeidsmarkt op ieder niveau maatschappelijk te transformeren en het maatschappelijk bewustzijn in de boardroom te vergroten.

Board Refreshment partners Marie-Leontine de Graaf en Inge Scholman zijn verheugd met de nieuwe stappen: “Board Refreshment staat voor de verduurzaming van besluitvorming door meer diversiteit op gebied van gender, leeftijd, achtergrond, kennis en ervaring in de boardroom. Met de overname door Society College versterken we onze maatschappelijke ambities en de mogelijkheid om organisatiebreed van toegevoegde waarde te zijn.”, aldus Marie-Leontine de Graaf.

Society College directeuren Hugo Goedhart en Alfred van der Klis zien de uitbreiding als een logische stap voorwaarts: “Society College is ontstaan vanuit groots denken, dromen en doen. Het is onze missie om een maatschappelijke reserve op te bouwen en de ontwikkeling van individuen en organisaties te faciliteren, om daarmee de samenleving te versterken. De acquisitie van Board Refreshment is een verrijking van ons portofolio waarbij we met Society College al vroeg de talenten kunnen scouten en klaarstomen voor de boardroom. Hierdoor kunnen we met Board Refreshment nog meer op maat de broodnodige kwaliteit bieden voor organisaties die behoefte hebben aan een nieuwe generatie toezichthouders”, aldus Hugo Goedhart.

Board Refreshment bouwt met dezelfde energie maar met meer mogelijkheden verder vanuit haar missie en zal de komende maanden haar nieuwe gezicht tonen.

Society College neemt Board Refreshment over!