Board Refreshment

Rahma el Mouden lid RvC Johan Cruijff ArenA

Rahma el Mouden is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van de Johan Cruijff ArenA. El Mouden werd bindend voorgedragen door de gemeente Amsterdam. Zij volgt mevrouw Heleen Ketwich Verschuur op die na twee vierjarige termijnen is afgetreden.

In een schrijven aan de gemeenteraad van Amsterdam werd de benoeming van El Mouden bekendgemaakt.

,,Zij is oprichter en eigenaar van MAS dienstverleners groep, die vanuit Amsterdam Zuidoost activiteiten ontplooit op het gebied van schoonmaak, onderhoud, bouwgoedbeheer, beveiliging en horeca. Naast haar betrokkenheid als eigenaar van het bedrijf is ze maatschappelijk zeer actief bij verschillende organisaties, met name op het gebied van emancipatie, integratie, inclusie en multiculturele ontwikkeling van vooral jongeren in Nederland”, aldus de Amsterdamse wethouder Rijxman (Deelnemingen).

Searchbureau Board Refreshment uit Rotterdam begeleidde de gemeente Amsterdam in de zoektocht die uitmondde in de keuze voor mevrouw Rahma el Mouden.

Rahma el Mouden in een reactie: ,,Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van de Raad van Commissarissen van de Johan Cruijff ArenA en dat ik met de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd een bijdrage kan leveren aan deze bijzondere organisatie.”

Deze benoeming is tot stand gekomen door bemiddeling van Board Refreshment.

Rahma el Mouden